Michael Saylor kondigt ‚Bitcoin for Corporations‘ Educatief evenement aan

IN BRIEF

  • Michael Saylor nodigt bedrijven uit om te leren hoe ze bitcoin kunnen kopen op een aankomend online evenement.
  • MicroStrategy’s ‚Bitcoin for Corporations‘ wordt gehouden tussen 3 en 4 februari.
  • MicroStrategy heeft vorig jaar enorme BTC-aankopen gedaan, wat anderen inspireerde om de cryptocurrency aan hun eigen reserves toe te voegen.

Michael Saylor wil graag dat andere bedrijven het voorbeeld van Microstrategy volgen in de Bitcoin-industrie.

De CEO heeft zojuist twee dagen van online onderwijsevenementen aangekondigd waarin hij aangeeft hoe bedrijven bitcoin aan hun eigen balans kunnen toevoegen.

Saylor besteedde een groot deel van het einde van 2020 aan het grijpen van de krantenkoppen voor de steeds groeiende Bitcoin-koop van zijn bedrijf. Als eerste beursgenoteerde onderneming die BTC aan zijn balans toevoegde, heeft MicroStrategy tot nu toe meer dan 1,3 miljard dollar gekocht.

Michael Saylor om bedrijven te helpen hem te volgen in het Bitcoin Rabbit Hole

Sinds hij zijn eigen interesse in de toonaangevende cryptokringen heeft aangekondigd, is Michael Saylor druk bezig geweest met het ophemelen van de deugden van Bitcoin bij elke gelegenheid die zich voordoet.

De CEO van MicroStrategy is al snel een vaste waarde geworden op BTC-gerichte podcasts en gebruikt zijn Twitter-account om de aandacht te vestigen op de digitale troef.

Als onderdeel van zijn persoonlijke BTC-marketinginspanningen heeft Saylor zelfs aangeboden om andere bedrijven te helpen met BTC-exposure. Onlangs vertelde hij aan Tesla CEO en miljardair Elon Musk dat hij graag zou onthullen hoe hij vorig jaar voor $1,3 miljard aan cryptocurrency heeft gekocht.

Saylor nodigt nu bedrijven uit voor een online evenement gericht op Bitcoin.

Zoals beschreven op de website van MicroStrategy, zal een groep van BTC-filosofische persoonlijkheden zich op 3 en 4 februari bij Saylor aansluiten. Samen zullen ze uitleggen hoe, met inbegrip van Bitcoin als onderdeel van de reserves van een bedrijf, „aandeelhouderswaarde kan creëren“.

De inschrijving voor het gratis online evenement is nu geopend op de MicroStrategy website. De sessies zullen plaatsvinden tussen 13.00 en 18.00 uur EST.

Het tweedaagse programma zal beginnen met een discussie over de belangrijkste overwegingen. Deze omvatten het belang van BTC ten opzichte van de wereldwijde macrovooruitzichten, juridische kwesties en mogelijke boekhoudkundige problemen.

Dag twee introduceert de deelnemers aan opmerkelijke bedrijven waarmee potentiële kopers van bedrijven zouden kunnen werken. Het gaat om Binance, Coinbase, Fidelity Digital Assets en Galaxy Digital.

MicroStrategy Likely Wants Others to Bet Big on BTC

De business analytics software firma kondigde haar eerste aankoop aan in augustus. In de rest van 2020 voegde MicroStrategy zijn positie toe en kondigde Saylor zijn eigen persoonlijke BTC-investeringen aan.

Het jaar werd afgesloten met de verkoop van $650 miljoen aan converteerbare seniorbons. Het bedrijf gebruikte de opbrengst om meer BTC te kopen.

De aankopen kunnen andere bedrijven geïnspireerd hebben om aan boord te klimmen. Onder de bedrijven die kapitaal aan BTC toewijzen waren Fintech firm Square, levensverzekeraars Massachusetts Mutual en, meer recentelijk, investeringsbank Morgan Stanley.

Saylor’s inspanningen om Bitcoin te promoten hebben er misschien toe geleid dat Citibank de aandelen van MicroStrategy heeft gedegradeerd. De recente koersaanloop heeft echter de waarde van de BTC-holdings van het bedrijf zien stijgen.

Een dergelijke prestatie, tegen de achtergrond van een steeds somberder macrobeeld, kan het ‚Bitcoin for Corporations‘-gebeuren alleen maar een hit maken voor bedrijven die op zoek zijn naar de veilige haven van digitale harde activa.

 

 

Comments are closed.