BITCOIN VISER UTMERKELIG STYRKE TIL tross for VEKSTLISTE OVER BEARISH EVENTS

Bitcoins pris så en anstendig gjenoppretting etter BitMEX imbroglio i går, men kryptovalutaen tilbakeførte de fleste av disse gevinstene over natten på grunn av nyheten om at president Trump fikk det dødelige virus
Denne nyheten sendte også sjokkbølger i de tradisjonelle markedene, og ser ut til å ha en trickledown-effekt på BTC så vel som altcoins
Hvor de samlede kryptomarkedstrendene i dagene, ukene og månedene fremover sannsynligvis i stor grad vil avhenge av de globale markedene
Når det er sagt, bemerker en analytiker at Bitcoins motstandskraft i møte med flere salgbare nyhetshendelser de siste par ukene er bullish
Bitcoin har vært utsatt for enorm turbulens for sent, noe som har vært drevet av en kombinasjon av teknisk usikkerhet samt nyhetsdrevne prisbevegelser.

Gjennom de siste par ukene alene har kryptomarkedet vært vitne til den store KuCoin-utvekslingshackingen, CFTCs formelle anklager mot eierne av BitMEX, samt de siste nyhetene om president Trumps helse.

14 BTC og 95 000 gratisspinn for hver spiller, bare i mBitcasino’s Exotic Crypto Paradise! Leke nå!
Man kan forvente at sammenløpet av disse faktorene vil sende BTCs prisnukning lavere, men likevel har det vært i stand til å holde seg stabilt innenfor makrohandelsområdet mellom $ 10.200 og $ 11.200.

En analytiker bemerker at dette er et alvorlig tegn på styrke for referansekryptovalutaen.

BITCOINS PRIS TANKER OVERNATT, MEN BULLER FORSVARER NØKKELSTØTTE
Salgspresset som Bitcoin har vært utsatt for sent, blir stadig tyngre. Når det er sagt, har okser vært i stand til å absorbere en sjokkerende mengde av dette presset på salgssiden.

I skrivende stund handles Bitcoin i underkant av 2% til den nåværende prisen på $ 10.480. Dette markerer en nedgang fra høydepunktene på $ 10 700 som ble satt da okser forsøkte å katalysere en trendomslag.

Dette siste fallet endte så snart kryptoen slo $ 10 400, og signaliserte at dette er et sterkt støttenivå.

ANALYST: BTC’S RESILIENCE TROSS BEARISH NYHETER LOVER

Mens han snakket om mengden av baisse nyheter som har rystet både kryptomarkedet og det tradisjonelle markedet, bemerket en analytiker at Bitcoins dempede reaksjon på det er avgjørende bullish.
„Fortsatt i trekanten etter: – [KuCoin] hack på +150 millioner krypto – BitMEX blir tiltalt av USA – [Donald Trump] tester positivt … Hvis dette … skjedde i løpet av 10 dager for 2 år siden, hadde bitcoin vært lenge død – ganske imponert, ”sa han.

Bilde med tillatelse fra Teddy. Diagram via TradingView.
Med mindre salgstrykket rett og slett blir for mye for Bitcoin å håndtere, kan et fortsatt forsvar av regionen på nedre $ 10.000 til og med bidra til å øke en opptrend.

Comments are closed.