Bitcoin-utveksling BitMEX legger til KYC for alle brukerne

Bitcoin-futuresbørs BitMEX vil kreve at brukerne skal bekrefte identiteten sin innen 12. februar 2021.

Bitcoin futures exchange Bitcoin Era vil begynne å kreve at alle brukere skal bevise sin virkelige identitet på børsen innen 28. august 2020. BitMEX hevder at lanseringen av sitt brukerverifiseringsprogram vil fremme et „mer pålitelig og sikkert handelsmiljø for alle BitMEX-brukere.“

I løpet av det ti år med cryptocurrency-aktivitet har det vært et økende press på kryptoselskaper for å ta i bruk KYC og AML-forskrifter, begge ofte brukt i det tradisjonelle finansområdet. Selv Libertarian-drevet utveksling ShapeShift innrømmet til slutt til regulatorer, og nå faller BitMEX også i kø.

Last ned dekrypteringsappen

Få appen vår for de beste nyhetene og funksjonene til fingerspissene. Bli den første til å prøve å dekryptere token og mye mer.

„Vi har prøvd å gjøre det til en kombinasjon av lett og enkelt,“ sa Ben Radclyffe, kommersiell direktør i 100x Group, det nye holdingselskapet for BitMEX-plattformen. „Geografisk beliggenhet er ganske viktig for oss,“ fortsatte Radclyffe.

Selv om dette kan gjøre noen av BitMEX-brukere opprørt, kan det være bra på lang sikt

„Krypto-utvekslinger for å få på plass institusjonelle kvaliteter KYC og AML er avgjørende for den videre utviklingen av kryptobransjen, ettersom den sikrer å holde dårlige aktører borte og lar institusjonelle aktører være stadig mer komfortable med aktivaklassen,“ Henri Arslanian, fintech og kryptoleder av Asia hos regnskapsfirmaet PwC, fortalte Decrypt .

Selve identifikasjonsprosessen bør ta omtrent fem minutter å fullføre. Det er en fire-trinns prosess som BitMEX hevder ligner på ID-sjekker på andre kryptosentraler. Brukere vil bli bedt om en selfie, og vil bli bedt om å svare på noen spørsmål knyttet til kilden til midler og deres handelserfaring.

BitMEX kan „pålitelig verifisere den faktiske eieren av en konto i tilfelle tvist, hacking eller inhabilitet“, hevder BitMEX i et blogginnlegg publisert i dag.

Som en del av lanseringen av brukerverifiseringsprogrammet vil BitMEX også avsløre detaljer om en handelsturnering der premier vil bli tilbudt for de som har bekreftet identiteten sin. Men det er usannsynlig å tilfredsstille de berørte.